Over DutchSims

Over DutchSims

DutchSims is gestart in 2020 met een groep van enthousiaste mensen die van simulatie games houden en graag iedereen willen laten meegenieten in de content die zij maken zoals streams, scenario's, repaints en veel meer!

Deze website is een plek waar iedereen die van simulatie games houdt samen kan komen, de speelse kant van de simulatie games zoals het doen van scenario's in Train Simulator, het rijden van vrachtwagens op de wegen van Europa en Amerika, passagiers bij bushaltes ophalen en naar hun bestemming brengen of juist meer het ontwikkelen van content zoals de scenario's die kunnen worden gedaan, het maken van routes en objecten en veel meer.

DutchSims voorziet hierin door middel van een gezellig forum waar iedereen welkom is om mee te doen, bezig te zijn met ontwikkelen van content voor voornamelijk Train Simulator maar ook simpelweg het volgen van de ontwikkelingen binnen deze wereld.

Op DutchSims is er ruimte om je eigen gemaakte content voor Train Simulator 20xx te uploaden zoals routes, scenario's, objecten en meer in onze download sectie.
Het Download Team gaat de uploads behandelen en z.s.m. publiceren om voor iedereen te downloaden.

Wij hopen als team dat jullie veel plezier zullen hebben op DutchSims en samen een sterkere community te maken.

Je kunt ons ook volgen op Sociale Media, we zijn te vinden op Twitter, Instagram en Facebook.

~~ Het Team van DutchSims