(Steam) Train Simulator: Glasgow to Dunblane and Alloa Route Add-On

Volg de laatste releases hier van Steam of andere websites voor games van Dovetail Games, SCS Software.

Moderator: Nieuws Team

Gebruikersavatar
Rob Jansen
Oprichter
Berichten: 771
Lid geworden op: 04 apr 2020, 12:00
3
Locatie: Op vele plekken :)
Gegeven waarderingen: 191 keren
Ontvangen waarderingen: 240 keren
Contacteer:

(Steam) Train Simulator: Glasgow to Dunblane and Alloa Route Add-On

Bericht door Rob Jansen »

Afbeelding

Train Simulator: Glasgow to Dunblane and Alloa Route Add-On
Stap in de wereld van Schotland en ontdek de prachtige diversiteit van het landschap van Glasgow naar Dunblane en Alloa met Thomson Interactive.

De spoorlijn van Glasgow naar Dunblane werd oorspronkelijk geopend in 1848 en is sindsdien een cruciale transportroute voor Schotland, die al meer dan een eeuw pendelaars en toeristen bedient. In 2019 werd de 35-mijls route van Glasgow Queen Street naar Dunblane geëlektrificeerd en als onderdeel van het Edinburgh Glasgow Improvement Programme (EGIP) ook de 7-mijls aftakking van Stirling naar Alloa. Je zult onderweg nieuwe 'Serie 2' bovenleidingen tegenkomen, die met grote precisie zijn gebouwd. Daarnaast zijn de seininstallaties verbeterd met "hoge snelheid naderingsbesturing met aspectvrijgave" en "naderingsbesturing vanuit rood" op belangrijke vertakkingspunten.

Je begint je reis in het bruisende Glasgow Queen Street, waar het iconische station authentiek is gereproduceerd voor deze route. Terwijl je Glasgow verlaat zul je door buitenwijken rijden, pittoreske landschappen doorkruisen en glooiende heuvels passeren, terwijl je meer dan 70 unieke bruggen en beroemde bezienswaardigheden zoals het National Wallace Monument, Stirling Castle en de Falkirk Wheel ziet. In Stirling splitst de lijn zich in twee richtingen, naar Dunblane en Alloa, alwaar je reis eindigt.

Tegenwoordig wordt de dienst van Glasgow naar Dunblane verzorgd door Class 385 elektrische treinstellen. Deze treinstellen, voor het eerst in gebruik genomen in 2018 op deze route, zijn gebouwd door Hitachi voor ScotRail. Er zijn in totaal 70 eenheden besteld, bestaande uit drie- en vierwagenstellen. Deze moderne treinstellen hebben gedetailleerde bestuurderscabines met het nieuwste Train Protection and Warning System (TPWS)-paneel, dat verschillende situaties zoals "AWS Fail to Cancel," oversnelheid en SPAD-noodgevallen herkent. Bovendien beschikken ze over een operationeel Train Management System (TMS) met dynamische graphics, treininformatie, verlichtingsbediening, bestemmingsselectie, bestuurdersadvies en nog veel meer.

Om het rijden uitdagender te maken, zijn er "halteborden" geïntegreerd op stations. Deze borden leveren bonuspunten op op basis van hoe nauwkeurig je de trein stopt.

Zowel de Class 385 treinstellen als de stations langs de route zijn uitgerust met een nieuw op maat gemaakt dynamisch Passagiersinformatiesysteem (PIS). Nadat je je bestemming hebt ingesteld, zullen de displays in de passagierscabines en de boordomroepberichten automatisch worden bijgewerkt op basis van je huidige locatie. Op de station platforms geeft het PIS informatie over de bestemming, tussenliggende haltes en eventuele aankondigingen bij vertragingen. Kortom, alles is ontworpen voor een realistische en meeslepende treinervaring!

Meegeleverde scenario's:
 • Welcome
 • Alloa to Glasgow Autumn Sunrise
 • Morning Wash to Partner Up
 • Glasgow to Alloa Summer Evening
 • Glasgow to Larbert Winter Shuttle
 • Glasgow to Dunblane Summer Sun
 • Dunblane to Glasgow Autumn Showers
 • New Service Introduction
De belangrijkste inhoud van het pakket:
 • 35 mijl route met 12 stations van Glasgow naar Dunblane / Alloa
 • Class 385 in Scotrail livrei in 3 en 4 wagon formatie
 • Realistische besturing en authentieke geluiden
 • 8 career scenario's, 1 free roam en Quick Drive compatible
Prijs en link(s) van het product


Diverse afbeeldingen
Hieronder zijn een aantal afbeeldingen te vinden:

Oprichter van DutchSims en Twitch Streamer elk zondag vanaf 19.30u
Vind hier meer informatie over RJ's World of Simulation

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws”