scenario maken

Toch even over wat anders hebben dan treinen? Plaats het hier.
Plaats reactie
Gerard1622
Berichten: 11
Lid geworden op: 06 apr 2020, 22:59
2
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 1 keer

scenario maken

Bericht door Gerard1622 »

Hallo mijn naam is Gerard kan iemand mijn vertelen hoe je een scenario kan maken.
Ik heb het vaak geprobeerd om zo een scenario te maken.

M.V.G Gerard

Frison
Berichten: 1965
Lid geworden op: 04 apr 2020, 18:09
2
Gegeven waarderingen: 910 keren
Ontvangen waarderingen: 4915 keren
Contacteer:

Re: scenario maken

Bericht door Frison »

YouTube en vele beschikbare documenten.

Google met de juiste woorden en je zal een stuk wijzer worden, maar hou het zeker in het begin simpel. :wink:

Het is veel te veel om dat zo maar even te vertellen terwijl er al zoveel documenten beschikbaar zijn .

Gebruikersavatar
Marklin
Berichten: 2303
Lid geworden op: 05 apr 2020, 16:34
2
Locatie: Hart van Nederland
Gegeven waarderingen: 1216 keren
Ontvangen waarderingen: 1381 keren

Re: scenario maken

Bericht door Marklin »

Inderdaad, Google eens op railworks scenario tutorial en je krijgt ca. 150.000 hits. :wink:
Afbeelding

Prettige reis!

Gerard1622
Berichten: 11
Lid geworden op: 06 apr 2020, 22:59
2
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 1 keer

Re: scenario maken

Bericht door Gerard1622 »

Ik ga op google kijken naar het filmpje.
Bedankt voor het uitleg

M.V.R Gerard

Gerard1622
Berichten: 11
Lid geworden op: 06 apr 2020, 22:59
2
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 1 keer

Re: scenario maken

Bericht door Gerard1622 »

Goede avond ik heb geprobeerd om een scenario te maken maar ik krijg geen stations te zien van de scenario die ik wil maken.
Hoe kan dat dat ik dat niet kan zien.

M.V.G Gerard

Gebruikersavatar
mkasthijs
Berichten: 453
Lid geworden op: 05 apr 2020, 12:23
2
Gegeven waarderingen: 978 keren
Ontvangen waarderingen: 774 keren

Re: scenario maken

Bericht door mkasthijs »

https://www.youtube.com/watch?v=_8uI-xsv6_A

Een video in het NL hoe een scenario te maken ;)
Routebouwer: NoordOost Nederland V6

Gerard1622
Berichten: 11
Lid geworden op: 06 apr 2020, 22:59
2
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 1 keer

Re: scenario maken

Bericht door Gerard1622 »

Sorry ik bedoel als naar de route ga van De Oude Lijn 1.0 en ik wil en scenario maken naar Zandvoort dan krijg ik station Haarlem niet te zien.
Ik krijg dan alleen Route Origin te zien in het bouwen van een scenario hoe kan dat dat was mijn vraag eigenlijk.

M.V.G Gerard

Gebruikersavatar
Marklin
Berichten: 2303
Lid geworden op: 05 apr 2020, 16:34
2
Locatie: Hart van Nederland
Gegeven waarderingen: 1216 keren
Ontvangen waarderingen: 1381 keren

Re: scenario maken

Bericht door Marklin »

Als een route geen zogeheten RouteMarkers en TemplateRoutes map in een Assets map heeft gaat dat niet op zoals jij zou willen.
Dan moet je een beetje vindingrijk zijn in deze en het op een andere manier oplossen. :wink:

Edit/
Bijv. open de scenario editor, kies een freeroame scenario en klik bewerken.
Ga dan naar een plaats waar je het scenario wilt starten en kies bijv. een standaard scenario marker en plaats dat.
Er word dan gevraagd of je het eerder geopende scenario wil opslaan en kies nee.
Geef dan de geplaatste marker een naam, verdere gegevens en klaar.
Afbeelding

Prettige reis!

juliencorso
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 okt 2022, 08:58
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 0

Re: scenario maken

Bericht door juliencorso »

weet iemand een nederlanse route zonder ad ons op ts classic en gratis

Gebruikersavatar
Koplopermau
Moderator
Berichten: 237
Lid geworden op: 04 apr 2020, 12:00
2
Gegeven waarderingen: 87 keren
Ontvangen waarderingen: 169 keren
Contacteer:

Re: scenario maken

Bericht door Koplopermau »

Lang verhaal kort: Nee.
Bezoek ook mijn Afbeelding YouTube en Afbeelding Twitch kanalen! ICM is de mooiste trein van Nederland. :loveit:
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Praathoek”