Regels voor openen route topic

Hier vind je alle onderwerpen over routes die in aanbouw of uitgebracht zijn.
Gebruikersavatar
MarkA
Beheerder
Berichten: 357
Lid geworden op: 04 apr 2020, 12:00
4
Gegeven waarderingen: 237 keren
Ontvangen waarderingen: 677 keren

Regels voor openen route topic

Bericht door MarkA »

Regels voor openen route topic

Welkom!

Als je dit leest wil je waarschijnlijk een route gaan bouwen of ben je hier al mee bezig. Voordat je je route op DutchSims aankondigt hebben we een paar regels opgesteld. We vragen je graag deze door te nemen!

Realiseer je voordat je start met een route hoeveel werk een route bouwen eigenlijk is. Het vergt heel veel tijd en energie. Je zou eerst kunnen kijken wat je precies hebben wil. Wil je fictief gaan bouwen? Wil je iets realistisch gaan nabouwen? Wil je daarbij ook Payware objecten gebruiken zoals objecten uit routes van Steam? Beantwoord deze vragen voor jezelf voordat je begint.

Het is belangrijk dat je je route niet te vroeg aankondigt. Zorg ervoor dat je een flink stuk gebouwd hebt voordat je een topic aanmaakt. Een flink stuk, hoor ik je denken, wat is dat? Denk aan twee of drie stations met daartussen scenery die geheel klaar is. Zorg dat mensen iets hebben wat ze echt kunnen beoordelen. Een stukje spoor met een perron met overkapping is geen route. Zorg ervoor dat je ook voldoende screenshots hebt en het liefst van alle aspecten van de route. Geef ons een echt idee wat je route heeft, biedt en inhoudt! Kijk of je tussen de 5 en 10 screenshots kan plaatsen van verschillende plekken in de route.

In het kort:
- Kondig je route niet te vroeg aan.
- Zorg dat je een behoorlijk stuk gebouwd hebt wat grotendeels af is. Als richtlijn kan je 5 kilometer nemen.
- Zorg voor 5 à 10 screenshots van de route zodat kijkers van je route een goed idee hebben wat je gemaakt hebt en daar ook op kunnen reageren.

Deze eisen stellen wij aan een aankondiging op het forum. Voldoe je niet aan deze eisen? Niet getreurd! We hebben een algemeen topic waar iedereen screenshots van routes in aanbouw kan plaatsen met mogelijkeheid tot feedback, informatie en tips en tricks van het routebouwen. Uiteraard mag je als gevorderde routebouwer ook gewoon in dit topic plaatsen en dingen laten zien waar je op dit moment aan werkt. Voor algemene tips en tricks in de wereld van het route-bouwen kan je altijd een kijkje nemen in DIT TOPIC.

Werd je topic gesloten, bedenk dan dat we deze op een later moment altijd weer kunnen openen! Stuur een moderator een persoonlijk bericht en dan bekijken we je route opnieuw. Wellicht voldoe je nu wel aan bovenstaande eisen!

Afbeelding
Een voorbeeld van een screenshot dat voldoet, spoortechnisch is het af, er zijn seinen geplaatst, de bovenleiding is vrijwel volledig en de scenery is aardig op weg. Wel moet er nog wat bovenleiding en scenery geplaatst worden.

Afbeelding
Nog een voorbeeld dat voldoet, sporen, bovenleiding etc, liggen allemaal. Wel moeten er in de scenery nog wat details aangebracht worden

Afbeelding
Een voorbeeld dat niet voldoet, alhoewel de sporen en seinen staan is er nog 0 scenery en invulling te zien.

Met vriendelijke groet
Het DutchSims Team :smile:
DutchSims.nl
Voor én door de Nederlandse Community :smile:

Plaats reactie

Terug naar “Routes”